CFR CLuj

Analiza | Plusuri si minusuri in campania de transferuri a CFR-ului

La  o zi dupa ce si-au asigurat titlul, ardelenii au facut un anunt soc: "Vom investi 8 milioane de euro". Anuntul lui Paszkany a fost intors pe toate fetele, multa lume considerand ca CFR nu mai poate pierde titilul sezonul urmator. Campania de transferuri a inceput, iar promisiunile lui Paszkany se duc pe apa sambetei. Au venit patru jucatori, dintre care trei liberi, in timp ce nume grele care au dus greul se pregatesc sa plece. Iata o analiza despre campania de achizitii a ardelenilor.
Cine a venit la CFR Cluj

Ioan Hora - Mijlocasul ofensiv de la Gloria Bistrita s-a transferat in Gruia in schimbul a 800 de mii de euro. Hora este un jucator bun, dar care a dat randament doar in ultimele sase luni.

Ionut Rada - Venit dupa sase luni de vacanta la Al-Nasr Dubai, unde a jucat fotbal cu muncitorii, Rada, un jucatori si asa lent, trebuie sa se reacomodeze cu ritmul din Liga 1.

Dominique Kivuvu - Un mijlocas de 23 de ani adus gratis de la NEC Nijmigen despre care exista doar informatii pozitive. Viteza si forta sunt principalele calitati pe care le poseda.

Nuno Diogo - Fundasul central care in trecut  a evoluat pentru FC Brasov este asteptat la reunirea CFR-ului. Nu a impresionat in Romania, insa poate fi o buna varianta de rezerva.

Cine pleaca de la CFR Cluj

Sixto Peralta - Unul dintre cei mai buni mijlocasi centrali din Liga 1, a pus umarul la castigarea multor trofee. A fost dat afara deoarece avea un salariu prea mare

Nelson Cabrera - Nu a apucat sa joace prea mult pentru CFR Cluj, se va intoarce la Colo Colo.

Boris Peskovici - A trei avarianta pentru postul de portar, nici el nu este o pierdere

Davide Bottone - A fost fortat de Mandorlini, insa nu a dat randament.

Incertitudini


Nicolae Dica - Clujenii trebuie sa plateasca 1.5 milioane de euro pentru a-l transfera, dar vor sa renegocieze suma. Sansele ca Dica sa ramana in Gruia scad din ce in ce mai mult.

Francisco Piccolo - Adus in iarna de Mandorlini, Piccoli a fost stalpul defensivei ardelene si a lasat o impresie excelenta. Cu toate acestea, sansele ca el sa ramana sunt sub 10% in momentul de fata.

Roberto De Zerbi - A jucat doar pe finalul campionatului, dar a lasat o impresie buna. Ardelenii sunt aproape sa obtina transferul sau definitiv.

Lacina Traore - Conducerea CFR-ului negociaza cu trei cluburi transferul sau. Sunt sanse bune sa plece daca va avea o oferta de peste 3 milioane de euro.

"Nu vom aduce nume importante la CFR Cluj, politica noastra de transferuri este alta" - Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj


Onlinesport


Analiza | Plusuri si minusuri in campania de transferuri a CFR-ului